Keď sa spoja dva pláty čokoládového cesta a biely tvarohový krém, vytvoria spolu rez pre všetky maškrtné brušká. Prinášame vám recept na domáci „Detský mliečny rez“. Bez konzervantov, bez farbív a éčok.
- 6 vajec
- 8 PL kryštálového cukru
- 2 PL oleja
- 4 PL vody
- 4 PL kakaa
- 10 PL polohrubej múky
- 1 čl prášku do pečiva
- 500g hladkého tvarohu
- 4 PL masla
- 1 kyslá smotana /najlepšie 16 alebo 18 %/
- 1 vanilínový cukor
- 6 PL práškového cukru
- Na cesto si vymiešajte žĺtky a kryštálový cukor do peny.
- Pridajte vodu, olej, kakako, krátko premiešajte.
- Primiešajte múku s práškom do pečiva. Cesto rozdeľte na dve časti a pečte na papieri každý plát 7 minút pri 170 stupňoch.
- Na krém vymiešajte: tvaroh, maslo, cukor, smotanu.
- Vychladnuté pláty naplňte tvarohovým krémom a nechajte dve hodiny stuhnúť.
Ak ste dokázali vyrobiť alebo ukuchtiť dielko podľa nášho návodu, nenechajte si ho len pre seba. Ukáže ho aj ostaným šikovníčkom! Odfotografujte ho a pošlite nám do Galérie cez FORMULÁR.